петак, 23. јануар 2015.

Kako ga zaboraviti?


  Voliš decka koji ti nije uzvratio ljubav? Svaki dan razmišljaš i patiš za bivšim? Jel i za tebe važi rečenica ,,Mozak želi da zaboravi, ali srce ne"? Ja sam već 9 meseci luda za tim dečkom. Svaki pokušaj da ne mislim o njemu bar jedan dan, završava se bezuspešno. Ako ste zaljubljeni do ušiju, kao ja, teško da će te se tako lako odljubiti. Ipak, poričitajte ovih nekoliko saveta, koji su po mom mišljenju najdelotvorniji.





1. Napiši na papir sve što ti se ne sviđa na njemu. Dobro razmisli šta zaista ne voliš i potrudi se da spisak bude poduži. Uveče, pred spavanje ga pročitaj. Možda ćeš se osetiti čudno i možda ne bude više delovao toliko savršeno. Sledeće veče opet pročitaj i svako naredno, sve dok osećaš nešto prema njemu. Ako ne bude pomoglo, bar ćeš biti 100 % sigurna da ga voliš bez obzira na sve mane koje ima i bićeš uverena da on ne zna šta je izgubio.

2. Ne ulazi na njegov profil, obriši poruke i broj, ako imaš.

3. Umesto dotičnog, zamišljaj kako se ljubiš sa, recimo, Džastinom Biberom, Harijem Stajlsom ili bilo kojim drugim poznatim momkom koji ti je savršen.

4. Izlazi u grad svaki petak posle škole. Ne moraš da ideš baš u klubove, u redu je prošetati sa drugaricom bilo kuda, a najpoželjnije onuda gde se okupljaju savršeni momci, a svakako ne tamo gde ide on.

5. Ako idete u istu školu i često se viđate, budi opuštena,spontana, kul... Kada je u blizini nemoj ga merkati, pogotovo ako je bivši, jer neko može da primeti pa da zbija šale na tvoj račun.

6. Nemoj plakati zbog njega, jer bi neko drugi za malo tvog osmeha skinuo zvezde sa neba!



2 коментара: